به گزارش خبرنگار مهر، در گزیده ای از وصیت نامه شهید عباسی آمده است: تو برادرم و خواهرم، تویی که باید انقلاب را با خون من و پیامی که از خون من می رسانی پاسداری کنی، بدانید وظیفه شما خیلی سنگین است، چون اگر پیام را نرسانید هم وظیفه خودتان را انجام نداده اید و هم خون شهید را پایمال کرده اید.
شما فکر کنید هدف از خلقت بشر چه بود، آیا همین بود که بیاییم و نعمت خدا را خورده و برویم و هر کاری هم که خواستیم انجام دهیم و هیچ، خیر اینطور نیست، خداوند می فرماید: ما نیافریدیم جن و انس را مگر برای عبادت.
شهید 17 ساله عبادت را یک وظیفه می دانست و در وصیت نامه خود آورده است: هر کس در عبادت خودخیلی مسئولیت دارد، بایدآن طور اطاعت کنیم که خداوند راضی شود.
عباسی در این وصیت نامه ضمن حمایت از رهبری و ولایت فقیه می گوید: ای رهبر عزیز، ما پشتوانه اسلام و انقلاب و رهبر انقلاب هستیم و بعداز ما خون ما، پیام خون ما و پیام رسانان خون ما پشتوانه انقلاب و رهبر انقلابند.
این شهید شاخص ملی به پاسداشت مقام پدر و مادر این دو گوهر هستی همگان را سفارش می کند و آخرین سفارشهای خود اضافه می کند: سلام بر شما پدر و مادری که من را در راه اسلام و میهن اسلامی روانه میدان کارزار کردید، تاپیکر قطعه قطعه ام را تحویل بگیرید، راستی مگر پیکر ما از پیکر شهیدان بدر و احد عزیزتر است.
دنیا پرستان بدانند که از دنیا هیچ چیز جز اعمال نمی توان برد
این شهید والا مقام اضافه می کند: ای پدران، مادران، خواهران و برادران ، نکند خدای ناکرده بر تقدیرات خداوند ناراحت بوده و بر مرگ جوانان ضجه کنید و روح شهید راعذاب دهید. من دانسته و آگاهانه به این راه آمده ام، چشمانم را باز بگذارید تا بدانند کورکورانه به جبهه نرفته ام و دستانم را از تابوت بیرون بگذارید تا دنیا پرستان بدانند که از دنیا هیچ چیز جز اعمال نمی توان برد.
شهید احمد رضا عباسی در فاصله تولد و شهادت از یکم شهریور 1344 ه.ش تا 20 اسفند سال 1361 عمری پرافتخار را رقم زد. عمری سراسر عبادت و طاعت حق که الگویی است برای دختر و پسر، پیر و جوان و دانش اموز و دانشجو. برای مایی که پس از آنها ماندیم و میراث دار خون و هدف شهدا شدیم.
شهید عباسی که در شهر آستانه از توابع شهرستان شازند در استان مرکزی به دنیا آمد با مناجاتهای خود از هدف انسان و شهید سخن گفته در بخشی از این مناجاتها می گوید: از خداوند منان آرزو دارم که عمر مرا اگر طول می دهد، فقط به خاطر خدمت به اسلام باشد و اگر بخواهد عمر من به معصیت سر آید هر لحظه آرزوی مرگ دارم.
خداوندا ما را در راه هرچه بیشتر خدمت به اسلام هدایت فرما
وی در این نیایشها با بیان اینکه خداوندا ما را در راه هرچه بیشتر خدمت به اسلام هدایت فرما و در راه اجرای احکام خودت ثابت قدم دار ادامه می دهد: بشارت خداوند همیشه حق بوده و هست پس وای به حال متجاوزان و خوش به حال مومنان و مجاهدان در راه خدا و آنان که پیکار فی سبیل ا... می نمایند .
نوجوان شهید 17 ساله با اشاره به اینکه خداوندا فرج امام زمان رانزدیک فرما و به مادران شهدا صبر عنایت فرما معتقد است: خداوندا ؛ توفیق عمل به احکام خدا و اجرای قوانین شرع اسلامی را به ما بده تا بتوانیم با استفاده ازآنها و با کمک از امداد های غیبی به پیروزی کامل علیه کفار برسیم.
این شهید بزرگوار تحصیلات پایه اول و دوم ابتدایی را در دبیرستان ابن سینا، پایه سوم، چهارم و پنجم ابتدایی را در دبستان نوبنیاد آستانه، مقطع راهنمایی را در حکیم نظامی و مقطع دبیرستان را در دبیرستان نصرالله عزیز سلطانی (شهید مطهری) شهر آستانه طی کرد تا لحظه شهادتش که محصل سال چهارم دبیرستان بود.
ایشان از جمله زبدهترین دانشآموزان بود و علاقه زیادی به تحصیل علم و دانش داشت. احراز رتبه اول کلاس در دو پایه سوم و چهارم ابتدایی و سال های دوم و سوم دبیرستان، از جمله موفقیتهای وی در زمینه علمی است.
فقر عبارتست از تلقیناتی که جامعه برای خود می آورد
دوران شکوفائی احمد در سن 13 سالگی و همزمان با اعتراضات مردم در جریانات قبل از پیروزی انقلاب در سال 1357 بود، که به رغم کمی سن، در تظاهرات مردم آستانه بر علیه رژیم پهلوی و در سایر برنامههای انقلابی و مذهبی آستانه، حضوری جدی داشت.
این مبارز نستوه در بخشی از اعتقادات خود ضمن بیزاری از ظلم و ستم می گوید: ملتی که خواست روی پای خود بایستد باید هر ظلم و ستمی را نپذیرد و خدایی جزخدای یگانه را اطاعت نکرده و در برابر هیچ ظلم و جوری سرتسلیم فرود نیاورد.
وی فقر را تلقینات جامعه می داند و در نظرات خود ادامه می دهد: فقر عبارتست از تلقیناتی که یا جامعه برای خود می آورد یا با تکیه بر افکار به اصطلاح روشن فکران می آید یا یاغیان و زورگویان بزور آن را برجامعه تحمیل می کنند.
شهید احمد رضا عباسی در تاریخ 14 آذر سال 61 به پایگاه بسیج رفت و برای اعزام به جبهه و حضور در کنار رزمندگان نام نویسی کرد و چهار روز بعد برای آموزش نظامی به پادگان حمزه تهران اعزام شد.
وی در 20 اسفند سال 61 به همراه گردان یا زهرا(س) از تیپ قمر بنی هاشم، به نزدیکی پاسگاه زید عراق (واقع درمرز مشترک ایران و عراق و در30کیلومتری شمال خرمشهر) اعزام شد و در ساعت چهار و نیم عصر روز هفتم فروردین 62 هنگام عزیمت به سنگر فرماندهی برای گفتگو با فرمانده اش، مورد اصابت خمپاره دشمن قرار گرفت و به فیض عظیم شهادت نایل شد.
این شهید دانشآموز با رشادت های خود به عنوان شهید شاخص ملی سال معرفی شده و در راستای معرفی ایشان به اقشار جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان یاداواره شهید احمدرضا عباسی با حضورردار جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حمیدرضا کفاش معاون وزیر آموزش و پرورش، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، استاندار استان مرکزی و جمعی از مسوولان کشوری و استانی، خانواده های شهدا و اقشار مردم در کانون امام علی (ع) اراک برگزار شد.
رونمایی از شناسنامه این شهید بزرگوار در حاشیه همایش تجلیل از پدر و مادر ایشان به سبب پرورش یکی از بزرگ مردان تاریخ دفاع مقدس، اجرای سرود توسط دانش آموزان بسیجی، مداحی و سینه زنی و پخش کلیپ زندگینامه ایشان از دیگر بخش های این یادواره بود. بخش دیگری از این مراسم گرامیداشت بود.
اما ای کاش نظرات و دغدغه های دانش اموز بسیجی را که با اهدای خون خود هدفی والا داشت و معتقد بود" اگر استعمار خواست، تو را ببلعد، مقاومت کن و شعار افراد کوته نظر را که برای زیستن تن به ظلت می دهند، مپذیر" را فراموش نکنیم.
نظر شما